O-ringen, orientering i en skog nära oss!

Finspångs Bryggeri hälsar alla besökare på O-ringen välkomna till Finspång, Kolmården och alla våra djupa, vackra skogar!

Vi är ett litet hantverksbryggeri i hjärtat av Östergötland som med tid, tålamod och högkvalitativa ingredienser skapar Kombucha, ett en probiotiskt tedryck som spritter av goda smaker och gooooda bakterier som också har många hälsofrämjande egenskaper!

Under er vistelse här kommer ni varje dag att kunna hitta oss på på O-ringenstaden, för att svalka torra strupar med en levande, smakfyll och alkoholfri drink som både gör gott och smakar gott! Kom förbi och smaka den flertusenåriga dryck som förr kallades “Livets Elixir”, och som innehåller både antioxidanter, organiska syror, viktiga s.k goda bakterier, B-vitamin och många andra viktiga näringsämnen!

Vi har också tagit fram två presentboxar i trä för Er som vill hitta något nyttigare vinster än tårta till de tävlande eller som gåvor till personer på hemmaplan.

För er som får mersmak och som kan uppvisa ett reklamblad från oss med rabattkoden som anges, så kan ni också beställa mer kombucha hemifrån med 10% rabatt. Kom förbi och provsmaka och hämta en folder!

OBS! Kombucha är en kylvara med en pågående och hälsofrämjande bakteriekultur som faktiskt “lever”. Därför är den så gynnsam för organismen. Så ni som vet med er att ni vill ta med er några extra stärkande flaskor ut i spåren eller inte har möjlighet att kylförvara – efterfråga de smaker vi har på miljövänlig och återvunnen plast, så att inte några flaskor exploderar av övertryck!

Återigen, välkomna

Camilla Boström,
Kombuchabryggare och passionerad syrningsfantast

Pin It on Pinterest