Följ oss på Facebook!

Ibland när jag smaksätter kombucha fastnar jag i ett hypnotiskt betraktande av hur den levande drycken tar emot och reagerar med de riktiga och viktiga ingredienserna. Inga aromer och färgämnen här!! Idag gör vi chai och så här regerade teet och de goda bakterierna på ingefära och apelsin. Magiskt!! 💫 ... Se merÅtergå
Se mer
Tryckfelsnisse var framme!! Vårt mobilnummer är alltid 0702-511192 och inget annat! ... Se merÅtergå
Se mer
Påsk i bryggeriet! På torsdag kl 11 öppnar vi dörrarna och ni hittar bl a nyrökt lax o sik fr Arkösund, närproducerad korv, underbart surdegsbröd o t ex kryddig Sturelimpa och kavring som passar bra till sill mm. Vi har också några påskpåsar med Bjursunds fina högrevshamburgare och färskt hamburgerbröd m kimchimayo mm goda tillbehör. Färdigt att bara grilla o steka. Några små citrontarte mm nybakat kaffebröd står på lut om ni vill ha det lite extragott till påskkaffet. Syrad Gyllenkål passar bra till fisk, vi har nog lite syrad coleslaw med russin och äpple som lyfter alla rätter också!! Väl mött. Reservera gärna om du vill vara säker på att få hem just ditt goda. 0702-511292, @finspangsbryggeri. Glad påsk önskar vi på bryggeriet. 🐤💫✨🐣 ... Se merÅtergå
Se mer
Fermenterian i Finspång har laddat upp med massa goda smaker inför helgen! Smaka t ex vår populära version av Gyllenkål; alldeles färsk surkål med gurkmeja, ingefära och röd chili. Eller syrad kimchigurka, surkål med gul lök och äpple, eller klassikern med enbär och brun kummin. Det har aldrig varit enklare att hitta en fermenterad smakkompis till olika rätter än nu. Även utförsäljning av felmärkta eller utgående burkar av t ex surkål m dill, morötter mm till halva priset! Alltid nybakat surdegsbröd och gott fika till fredagen. Väl mött! #functionalfood #kombucha #probiotic #kimchi #godabakterier #mathantverkare ... Se merÅtergå
Se mer

Pin It on Pinterest