Kampanj!

Kvass, probiotisk rödbetsdryck

63 kr 50 kr

Beskrivning

Vår egenproducerade kvass är en färsk, probiotisk rödbetsdryck med rötterna i Ryssland som inte bara innehåller rödbetans alla hälsofördelar utan också är fermenterad så att den varsamt jäser fram många olika näringsämnen och goda bakteriestammar. Opastöriserad, för att bevara den levande bakteriekulturen.

Exklusiv färsk dryck, syrad under 2 veckor, högkvalitativ och hantverksproducerad av färska rödbetor på plats i Finspång. Ej från koncentrat, ej gjord på importerade råvaror, bara helt lokalproducerad och naturlig.

Kvass har en djupröd, jordig och lätt saltad smak, i denna version med en svag tillsats av chili, ingefära och citrus(blodapelsin). Finns även som naturell.

Rödbetorna är odlade på östgötska åkrar av lokala odlare och är ett färskt, hållbart och närodlat alternativ till många av de “vanliga” rödbetsjuicer utan bakteriekultur som förekommer i butikshyllorna.

Dricks väl kyld som den är, eller späds med lika delar vatten. Kan användas både som hälsofrämjande shot, som bas för en hälsodrink med t ex is, apelsinklyfta eller andra smaktillsatser eller som tillsats till annan mat t.ex. rödbetssoppa.

Drickes i mycket måttlig mängd, max. 1 dl per dag eller mindre.

För större volymer skicka offertförfrågan till info@finspangsbryggeri.se.

Innehåll: Vatten, rödbetor, KRAV dödahavssalt, eko ingefära, eko blodapelsin färsk, chili. 250 ml.

Distribueras som en del av Deli-kassen, i huvudsak i Östergötland/Mellansverige. Detta på grund av svårigheter gällande kyld transport. För större volymer eller order utanför Östergötland, begär offert samt kolla hur rutterna för vår distribution i Östergötland respektive Stockholm ser ut.

Kontakta oss på: Info@finspangsbryggeri.se eller 0702511192.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Kvass, probiotisk rödbetsdryck”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest