Bryggeriets Deli-kasse

600 kr

En kasse med utvalda delikatesser av syrat och lokalproducerat som vi levererar till Finspång, Norrköping och Linköping!

OBS! Bilden är ett exempel på en matkasse med ett urval av våra produkter – dock ej exakt samma innehåll som just den här matkassen.

Beskrivning

En påse med ett urval av bryggeriets godsaker och syrade nyttigheter. En påse som förhöjer helgens upplevelser och stödjer både mag- och tarmfloran, smaklökarna samt östgötska mathantverkare. Gör gott, smakar gott!

Det är möjligt att fritt lägga till andra varor från vår webbutik i din varukorg så levererar vi dem till dig samtidigt som din deli-kasse!

Tillgänglig för hemleverans för kunder i Finspång, Norrköping & tillgänglig för upphämtning i Linköping!

Innehåll:

Bryggeriets egen kombucha: 2 x 33 cl. (1 citron & ingefära, 1 äpple & humle, om inte annat anges). Ett gott, torrt och syrligt alkoholfritt alternativ till maten, med en låg sockerhalt.
Alternativ: 1 x 75 cl färsktappad kombucha med smak av chai & apelsin

1 burk kimchi: 400 gram färsk  kimchi gjord på närproducerad vitkål  KRAV och egen syrlig och kimchipasta . Mild smak med en tydlig kick av vitlök – passar bra både till kött, fisk, eller vegetariskt! Lång jästid i lagom kyla som ger både fler mjölksyrestammar samt rikare smakutveckling.

Bratwurst Nöt. från Fröö Gård, Norsholm. 400 g. Tips: Komplettera gärna med gourmetsenap från Östgöta Senap (tillgänglig här i vår webbutik) för en fin smakkombination!

VEGOALT: istället för Bratwurst 1 pkt lokalproducerad KO-Lomi fr Brostorps  Gårdsmejeri. Frasig, mild sälta och mycket fin i konsistensen. Tillverkad av lokalproducerad mjölk. 

1 blåmögelost, ‘Lilla Blå’ från Brostorp. Prisvinnande mild blåmögelost, cirka 200 gram.

1 surdegsbröd: Ekologisk Levain (XXL) från Sockerbagarnas bageri i Norrköping.

1 handgjord glutenfri ostkaka från Brostorps Gårdsmejeri. (2 portioner) (finns även 4-5 port, samt 8-10 port)

1 burk sensommarhonung från Sjöfallets honung och musteri. (350 gram) Varsamt uppvärmd till en temperatur på max 40 grader för att bevara honungens hälsofrämjande egenskaper.

 

 

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Bryggeriets Deli-kasse”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest