Boende nära naturen

 

I ett exklusivt sommarerbjudande erbjuder nu Finspångs Bryggeri ett vackert, enskilt och sjönära boende för de kunder som reser in till våra trakter för deltagande i fermenteringsworkshops, smakprovsevent eller bara för att bo och äta riktigt gott av våra regionala delikatesser.  Erbjudandet gäller i första hand de kunder som anmäler sig till våra workshops i kimchi/surkål/kombucha/vattenkefir men i andra hand kan vi komma att ställa den till förfogande för andra kundgrupper/besökare. Bokas per natt. 4-6 personer. 36 m2. De flesta veckor juli t om september.

Vi har även ett annat lite enklare sjönära boende med tillgång till båt, fiskeutrustning, stor trädgård samt 4-6 sängplatser under förhandling, återkommer snart i den frågan. Bild kommer snart. Bokas företrädesvis må-to, to-sö, juni till oktober.

Som ett försök att möta upp förra sommarens intresse av att bo och leva naturnära och lugnt har vi tagit fram en bred meny för beställning och på-plats-leverans av närproducerad mat, Wellness/skönhet, fritidsalternativ och aktivt lärande/samvaro i samband med boende i våra stugor.

Pris/Bokningsförfrågan och mer info: info@finspangsbryggeri.se, cambostrom@gmail.com.

Camilla Boström/ 0702-51 11 92

 

 

 

Pin It on Pinterest